Clubkampioenschappen

17 juni 2019

  

Clubkampioenschappen WGV weer groot succes!

 

Onder ruime publieke belangstelling van ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s werd afgelopen zaterdag het jaarlijkse clubkampioenschap van WGV georganiseerd. Om kwart voor negen werd er gestart met turnen in de verschillende categorieën. Iedere turnster moest het onderdeel brug, vloer, sprong en balk uitvoeren. Aan het einde van de morgen werden de medailles uitgereikt in iedere categorie en werd Hilleen Kip gehuldigd tot clubkampioen turnen.

 

Na de middag ging het programma verder met acro en freerun. Deze onderdelen werden om en om gehouden wat zorgde voor een afwisselend programma voor het toegstroomde publiek. De acrogymnasten lieten hun choreografieën zien met balans-, dynamische- en individuele elementen. Iedere deelnemer ging hiermee tot het uiterste en dit was te zien tijdens de uitvoering. Uiteindelijk werd het trio Mariska van Regteren, Roos Hooijer en Marlou Oldengarm de clubkampioenen acro.

 

Ook bij het onderdeel freerun werd er fel gestreden. De deelnemers moesten het parcours tweemaal afleggen. Bij de eerste run ging om de snelste tijd (speed) en tijdens de tweede run mochten de deelnemers hun indrukwekkenste kunsten (tricking) laten zien in 30 seconden om zo de jury te imponeren. Na deze strijd prolongeerde Medea Schra haar titel clubkampioen freerun.

 

Het bestuur van WGV kijkt terug op een geslaagde dag. Ook langs deze weg wil het bestuur iedereen danken die hieraan heeft meegewerkt.

 

© 2020 WGV De Wijk | ColdDesign | Inloggen