Stem op WGV

14 september 2015

Univé Noord-Nederland laat leden in najaar meestemmen over sponsordoelen.

 

Veel verenigingen hebben moeite met het boven water houden van hun hoofd. Ze komen nét wat geld te kort voor nieuwe goaltjes voor de jeugd. Ze missen het budget voor muziekinstrumenten. Of het lukt maar niet de financiële middelen binnen te slepen om de broodnodige nieuwe aanwas te werven. Gelukkig schiet Univé Noord-Nederland deze clubs dit najaar te hulp met sponsorgelden. Wat het nog leuker maakt: verenigingen én hun leden hebben volop invloed op de verdeling van deze sponsorgelden!

 

Univé Noord-Nederland heeft een warm hart én sponsorgeld beschikbaar voor verenigingen in haar werkgebied. Want Univé is ook een vereniging. Met hun stem bepalen de leden van Univé Noord-Nederland wélke vereniging hoeveel sponsorgeld krijgt. Verenigingen kunnen uiteraard hun leden oproepen om zoveel mogelijk op hun eigen vereniging of club te stemmen.

 

Eerlijke spelregels

Hoe het geld wordt verdeeld? Daarvoor gelden twee spelregels. De eerste is het aantal stemmen dat een bepaalde vereniging krijgt. De tweede wordt bepaald door het aantal verzekeringen dat een Univé klant bij Univé Noord-Nederland heeft.

Verenigingen moeten/kunnen dus hun leden, die ook klant zijn bij Univé Noord-Nederland, stimuleren op hun vereniging te stemmen.

De grootte van de vereniging telt niet mee: een kleine vereniging kan dus net zoveel sponsorgeld in de wacht slepen als een grote vereniging.

 

Stem!

Wilt u meer geld voor WGV? Bent u lid van Unive of kent u iemand die lid? Stem via www.univevoorleden.nl op ons!

 

Aarzel niet en stem!

 

 

© 2018 WGV De Wijk | ColdDesign | Inloggen