Biography Of Adolf Hitler Essay Thesis Water Conservation Short Essay On Global Warming Essay On Fire Prevention Is Better Than Cure For Cancer My Hobby Essay 200 Words How Many Pages

Kamp 2016

15 juli 2016

Vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli was het kamp van WGV op het terrein bij  zwembad De Slenken.

Zo’n 40 kinderen hadden zich opgegeven en voor een groot aantal was het de eerste keer. Wat best spannend was. De kinderen zochten in de 3 grote legertenten hun slaapplekje. Hierna gingen we aan de pannenkoeken, die door een aantal moeders waren gebakken. Tussendoor was de regen soms even een spelbreker, maar dat mocht de pret van de kinderen niet drukken. ’s Avonds hadden Marijke en Hugo sport en spel in de zaal en vossenspel op de ligweide van het zwembad georganiseerd. Als afsluiting van de avond was er disco in de zaal. Rondom 23.15 zochten we de tenten op. Marijke vertelde nog een spannend verhaal voor het slapen gaan, dus het duurde even voordat iedereen stil was en sliep….

De volgende ochtend begon goed met een heerlijk zonnetje. Na het gezamenlijk ontbijt waren er in het zwembad leuke activiteiten voor de kinderen o.a. met een grote opblaasbare klim- en glijbaan. Tot slot trakteerde Carmen Benschop nog op lekkere raketjes omdat ze jarig was. En we hebben Marijke in het zonnetje gezet met bloemen omdat zij voor de vijfde keer alweer ons kamp mede heeft georganiseerd.

Iedereen hebben weer genoten van een leuke afsluiting van het seizoen.

Alle vrijwilligers bedankt voor jullie bijdrage in welke vorm dan ook. Tezamen kunnen we weer terugkijken op een geslaagd kamp.

Op de site staan mooie foto’s van het kamp, gemaakt door Hilde Schreur.

Hierbij wensen we iedereen een hele fijne vakantie toe en we hopen jullie aan het begin van het nieuwe sportseizoen weer te zien!

WGV-12-2

Het bestuur van WGV

© 2020 WGV De Wijk | ColdDesign | Inloggen